Hava Durumu

CHP Büyükşehir Adayı Dr. Ertürk şehrin kaderini değiştirecek projelerle geliyor

CHP Büyükşehir Adayı Dr. Ertürk şehrin kaderini değiştirecek projelerle geliyor

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 20:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
CHP Büyükşehir Adayı Dr. Ertürk şehrin kaderini değiştirecek projelerle geliyor

 

CHP Büyükşehir Adayı Dr. Ertürk şehrin kaderini değiştirecek  

 

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN:  CHP'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk, şehir ve kırsalı kalkındıracak projelerini halkla paylaşarak halkın gönlüne taht kuruyor. Başkan Adayı Dr. Ertürk, şehrin kaderini değiştirecek projeleri ile halkın umudu oluyor.

 

 

CHP'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk, iktidar partili belediye başkanlarının belediye imkanlarını kullanarak yürüttükleri seçim çalışmaları karşısında pes etmeyerek, kısıtlı imkanlarla halkla buluşmaya devam ediyor.

 

 

Şehir merkezi ve kırsala giderek projelerini tek tek paylaşan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk, halkın takdirini topluyor.  Muzaffer Ertürk, 22 Yıllık AKP iktidarından usanan ve şehir halkına değil, belli kesime genel ve yerel iktidarın imkanlarını sunan anlayıştan kurtulmak için 31 Mart seçimlerini fırsat olarak beklediklerini ifade ederek, “Seçmenler, artık değişim zamanı diyor ve mevcut yönetimlerden usanmış. Seçmen umut arıyor onu da bizde görüyor. Bu nedenle bize güveniyor ve destek veriyor. Bizde onları mahcup etmeyeceğiz. "Hasta Gaziantep'e Doktor Başkan" yazım diyoruz”www.yenicizgihaber.com

 

 

Şehir halkını kalkındırmaya yönelik projeleri ile vaatleriyle halkın dikkatini ve beğenisini kazanan Ertürk, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürürken, şehrinde kaderini adeta değiştirecek görünüyor.

 

 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk, belediye başkanlığını kazandıkları takdirde, hiçbir çalışanı işten çıkarmayacaklarının da sözünü verirken, “Bizimle çalışmak isteyen kalacak” dedi.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.