Hava Durumu

Doğanın Kucağında Yeniden

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2024 10:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 00:10

 

Doğanın Kucağında Yeniden

 

Azin Rakhtshah 

 

Türkşah Ailesi'nin Kamp ve Doğa Serüveni

 

Ben Azin, Türkşah Ailesi Youtube kanalının kurucusu ve sahibiyim. Kamp ve doğa ile ilgili içerikler üretmekteyiz. Daha önceden Gaziantep Bisikletçileri Derneğinin kurucusuydum ve 10 yıl boyunca bisiklet ve kültür üzerinde faaliyetlerimin yanı sıra, yine Yeni Çizgi Gazetesi’nde (yenicizgihaber.com) da aynı konu üzerinde 30 dan fazla köşe yazılarımla sizlerleydim.

 

Eğitim alanım Makine Mühendisliği, mesleğim ihracat olsa da ülkemizin her alanda güzelleşmesi ve ilerlemesi yönünde elimden geleni yapmakla mutluluk duyuyorum ve şimdi tekrardan sizlerleyim.

 

Kamp ve doğa sevgisi, benim için bir hobiden daha fazladır. Türkşah Ailesi Youtube kanalında, doğayla iç içe geçen maceralarımızı paylaşıyoruz. Doğa sevgisi, insanları bir araya getiren bir güçtür. Doğduğum günden beri babamla dağcılıklarımız ve bisikletle geçirdiğimiz yıllar, doğa ile olan bağımı güçlendirdi. Bu bağlamda doğayla uyumlu bir yaşam tarzını benimsemeye teşvik etti.

 

Gaziantep Bisikletcileri Derneği'nin kurucusu olarak, bisikletin sadece bir ulaşım aracı olmanın ötesinde bir kültür olduğuna inanıyorum. Bisikletle yapılan her pedal çeviri, benim için doğa ile bir buluşma anlamına gelir. Bu nedenle, bisiklet ve doğa üzerine yazdığım köşe yazılarıyla, insanları bu özel bağa davet etmeye çalıştım.

 

Yıllar içinde biriktirdiğim tecrübeleri, Türkşah Ailesi Youtube kanalında ve yazdığım köşe yazılarımda sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Doğa ve kampın bize sunduğu huzurun, birlikte geçirdiğimiz anılara kattığı değeri keşfetmek, benim için bir yaşam tarzı haline geldi.

 

Şimdi, doğayla iç içe geçen yaşam tarzımı, Türkşah Ailesi Youtube kanalında ve bu köşede sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum. Doğayı seven, kamp yapmaktan keyif alan herkesi bu maceraya davet ediyorum. Birlikte, doğanın güzelliklerini keşfetmek ve bu güzellikleri paylaşmak için buradayım. Doğa ve kamp sevgisiyle dolu günler dilerim.  www.yenicizgihaber.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.