Hava Durumu

Siyaset, adalet, rezalet :

Yazının Giriş Tarihi: 21.12.2023 12:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 20:05

Siyaset, adalet, rezalet:

 

HASAN ŞAHİN / Yazdı

 

Türkiye kusursuz bir alt kültür devinimini yaşıyor!

 

Alt kültürün ne olduğunu hepiniz bilirsiniz. Hiç bir şekilde gelişmeyen, torbasında hurafe taşıyan ve kendi cebindeki iyiyi atıp, başkalarının kan uyuşmazlığını damarlarına şırınga etmek gibi bir şey!

 

Bütün bunların arasına bir de şu çağın tam başında tekçi bir anlayış oturttunuz mu, artık dinleyeceğiniz en güzel masal Asya steplerindeki kurt ulumalıdır ve duvar diplerinde gün yirmi dört saat gökten bereket bekleyen bir miskinlik!

 

Bunun toplamında temsiliyetinizin üst noktası çürümüş siyasettir ve şu an Akşener örneği bununla kusursuz örtüşen bir durumdur!

 

Sağ siyasetin omurgasız olduğunu defalarca kaleme altmışlığımız vardır. Bunun en büyük nedeni içindeki sermaye temsilidir. Bu nedenle bütün ahlaki kurallar sermayenin kapısında tuzla, buz olur!

 

Kendi partisinden ayrılan üyeleri; “ parayı basan iş adamları vekil oldu” diyor!

İşte size özet!

 

Parti çatırdayınca kendisine bir zamanlar parlamento kapısını açan CHP’ ye bu kadar fütursuzca saldırması beni pek şaşırtmıyor; dedim ya “ sağ siyaset omurgasızdır” diye!

 

Bütün bunları destekleyen bir adalet ve hukuk rezaletini zaten Anayasa mahkemesini “ sen de kim oluyorsun” diyerek baş kaldıranlardan okumak işin net gerçeğidir!

 

Bunların olduğu yerde “rezalet” peynir, ekmektir ve şu an içinde bulunduğumuz durum düzenlemeyeceği gibi daha beterine gidiyor!

 

Ordu da cemaat iddiaları, askeri öğrencilerin davranışları, okullara mescit ve imam; olmadı bir ilimizde Ülkü Ocaklarının “ Asena’lı, Kürşat’lı “ ideolojik çalışmalarını zihnilerine taşıdığı küçük çocuklar...hepsi ama hepsi bir çöküşün ortak manzarasıdır!

 

Bilmem!

 

Bazen düşünürüm; “ biz hangi büyük günahı işledik ki Tanrı önümüze bir azap koymuş ve biz böylesine cennet bir ülkeyi ısrarla hançerleyip cehenneme çeviriyoruz..!” www.yenicizgihaber.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.