Hava Durumu

DEM Parti Adayı Denizhan: Nurdağı’nda depremzedeler kaderine terk edilmiş durumda

DEM Parti Adayı Denizhan: Nurdağı’nda depremzedeler kaderine terk edilmiş durumda

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
DEM Parti Adayı Denizhan: Nurdağı’nda depremzedeler kaderine terk edilmiş durumda

 

 

DEM Parti Adayı Denizhan: Nurdağı’nda depremzedeler kaderine terk edilmiş durumda 

 

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  DEM Parti Nurdağı Belediye Başkan Adayı Müslüm Denizhan, depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen. depremzede yurttaşların halen konut sorunlarının çözümlenmediği gibi, kış günü soğukta çadır ve konteynerlerde yaşam mücadelesi verdiklerini açıkladı.

 

 

Nurdağı’nda şehirde ve kırsalda seçim çalışmalarını yürüten DEM Parti Nurdağı Belediyesi Başkan Adayı Müslüm Denizhan, gittikleri her yerde insanların yakın ilgisi ile karşılaştıklarını ve sorunlar içerisinde, zor koşullarda yaşam mücadelesi verdiklerine tanık olduklarını ifade etti.

 

 

İktidarın Nurdağı’nda depremzedeleri yalnız bıraktığını, depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen sorunların çözümlenmediğini ifade eden DEM Parti Adayı Denizhan şöyle devam etti:

 

NURDAĞI HALKI KADERİNE TERK EDİLMİŞ

“Nurdağı Belediye Başkan Adayı olarak, ilçem halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Halkın şikâyetleri üzerine nasıl çözüm üretebileceğimizi anlatıyoruz. Mevcut AKP belediyesi deprem sürecinde Nurdağı'nda insanları yalnız bırakmıştır.  Aynı zamanda Deprem sürecinde ilçe halkına ilk ulaşan, yardım eden, o günün HDP’si şimdinin DEM Partisi olduğundan, halkımızın bizleri sıcak ilgi ile karşıladıklarını gözlemledik. www.yenicizgihaber.com 

 

NURDAĞINDA KÖYLERDE DURUM İÇLER ACISI

Yine ilçeye bağlı köylerde durumda içler acısı, depremin üzerinden bir sene geçmesine rağmen insanların hala temel hakları olan barınma hakkı bile karşılanmamış.

Soğuk kış gününden insanlar çadır da ve konteynırda, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. İktidar insanları adeta kaderine terk etmiş durumda.” 

 

DEM GELİR DEVRAN DÖNER

DEM Partili Aday olarak seçimi kazanmaları halinde, rant değil, halk belediyeciliği anlayışıyla, halkla birlikte çalışarak ilçenin sorunlarına çözüm üreteceklerini söyleyen DEM Parti Belediye Başkan Adayı Müslüm Denizhan, “Halkımızın en temel hakkı olan barınma ihtiyacını gidermek için elimizden geleni yapacağız. DEM Gelir, Devran Döner Şiarıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.