Hava Durumu

MMO Başkanlığına seçilen Öztürkmen: Birlikte üretip, birlikte yöneteceğiz

MMO Başkanlığına seçilen Öztürkmen: Birlikte üretip, birlikte yöneteceğiz

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 00:27
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
MMO Başkanlığına seçilen Öztürkmen: Birlikte üretip, birlikte yöneteceğiz

 

MMO Başkanlığına seçilen Öztürkmen: Birlikte üretip ve birlikte yöneteceğiz

 

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN:  TMMOB Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi’nin olağan genel kurulu yapıldı. MMO Oda Başkanlığına Hamit Öztürkmen seçilirken yönetim şu isimlerden oluştu; Kemal Keskin, Çetin Külah, Eyüp Zengin, Hasan Ali Şahin,  Mehmet Demir,  İbrahim Yıldızhan.

 

 

Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nde hafta sonu 15. Olağan Genel Kurulu üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Genel Kurulda Divan Başkanlığını Başar Küçükparmak, Divan Başkan Yardımcılığını Orhan Tevfik Okuducu, yazman üye olarak Sinan Göçmen ve Harun Hamiş görev aldı.

 

Genel kurul, MMO Gaziantep Şubesi 14. Dönem Şube Başkanı Aykut Kocaların açılış konuşmasıyla başladı. Tek liste ile yapılan genel kurulda MMO yönetim kurulu başkanlığına seçilen başkanı Hamit Öztürkmen, Çağdaş Mühendisler Grubu olarak MMO Gaziantep Şube Yönetimine kaldığı yerden devam edeceklerini belirterek şunları ifade etti:  www.yenicizgihaber

 

“Geçmişten bugüne ve bugünden geleceğe etkin, güçlü ve çağdaş bir meslek odasına, meslektaşlarına ve mesleğine sahip çıkan, çağdaş yönetim anlayışımıza destek olan, seçimlere katılıp bizleri yalnız bırakmayan ve gücümüze güç katan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

 

İşi, sağlığı veya farklı bir nedenden dolayı seçimlere katılamasa da gönülleri bizlerle olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

 

 

Daha etkin, daha güçlü bir Oda için, birlikte üretecek ve birlikte yönetecek yeni bir dönem daha bizleri bekliyor.

 

Yeni dönemin, mesleğimiz, meslektaşlarımız, Şubemiz, Odamız ve kentimiz adına, hep birlikte başarılı çalışmalara imza atılan bir dönem olmasını temenni ediyor, tekrar tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” www.yenicizgihaber.com  YENİ ÇİZGİ HABER 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.