Son dakika ! CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e saldırı

Özgür Özel'e AKM'deki törende saldırı yapıldı. Özel'e saldıran şahıs ambulans ile kaçırıldı. Saldırı şiddetle ve nefretle kınandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürk Kültür Merkezi çıkışında saldırıya uğradı. Saldırgan gözaltında.

Aktarılan bilgilere göre Sırrı Süreyya Önder için AKM'de yapılan tören çıkışında 'Ben Osmanlı torunuyum' ifadelerini kullandığı ileri sürülen bir saldırgan Özel'e yakın mesafeden yumruklu saldırı düzenledi.

Ancak Özel’in darbe almadan kendini koruduğu ileri sürüldü. 66 Yaşlarındaki saldırgan'ın ambulans ile kaçırıldığı ifade edildi.

Özel'e yapılan saldırı sonrasında saldırgan yuhalandı.

Özgür Özel'in sağlık durumu iyi

Bölgeden aktarılan son dakika bilgilerine göre Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sezgin Tanrıkulu, Özgür Özel'e yapılan çirkin saldırı sonrasında, "Bir utanmaz, bir alçak, bir provokatör. Kendisine Osmanlı çocuğuyum diyen bir provokatör" açıklamasını yaptı.

Saldırgan gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise yaptığı açıklamasında, Özel'e yapılan saldırı hakkında soruşturma başlatıldığını ve saldırganın yakalandığını açıkladı.

Saldırgan Gaziantepli

Özgür Özel'e saldıran şahsın kimliği belli oldu. Saldırganın 1959 Gaziantep doğumlu Selçuk Tengioğlu olduğu öğrenildi. evlat katili olduğu belirlenen saldırgan Selçuk Tengioğlu'nun 2020'deki pandemi affı ile cezaevinden çıktığı öğrenildi. Kaynak:ajanslar (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

NOT:

YENİ ÇİZGİ HABER'den

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapınız. Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Asayiş Haberleri