Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir çiftliğe düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ergene ilçesinde bir çiftlikte ruhsatsız silah bulundurulduğu yönünde istihbarat aldı. Belirlenen adrese yapılan operasyonda, 6 av tüfeği, 2 tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan E.A. ve A.A. isimli şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Sulh ceza hakimliğince çıkarıldıkları mahkemece her iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
xxxx YENİ ÇİZGİ HABER'den xxxx
Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapmanızı rica ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimiden teşekkür ederiz.
Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;
https://www.yenicizgihaber.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480
https://www.facebook.com/yenicizgihaber
https://x.com/yenicizgigazete
