Milletvekili Başarır’dan Özkan Yalım iddialarına sert çıkış

CHP’li Ali Mahir Başarır, Özkan Yalım’ın kurultay iddialarına tepki göstererek, “Allah size akıl, şeref ve haysiyet versin” diyerek tepki gösterdi.

BEKİR ŞAHİN

CHP Grup Başkanvekili Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP’ye yönelik yargı süreçleri ve siyasi operasyon iddialarına sert tepki gösterdi. Başarır, muhalefet üzerinde baskı kurulduğunu savunarak, belediye başkanları ve ailelerinin hedef alındığını ileri sürdü.

Millet neredeyse CHP orada

CHP Genel merkezi tarafından başlatılan 81 ildeki saha çalışmaları kapsamında Düzce’ye gelen CHP Grup Başkanvekili Milletvekili Ali Mahir Başarır, esnafı ziyaret etti, yurttaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları, beklentilerini ve önerilerini dinleyen Başarır, parti programını ve yol haritasını anlatırken “Millet neredeyse CHP oradadır” diye konuştu.

Ekonomik kriz ve yoksullaşma vurgusu

CHP Mersin Milletvekili Başarır Düzce’de yaptığı açıklamada, Uşak Belediyesi soruşturmasında etkin pişmanlıktan yararlanan ve halen cezaevinde bulunan eski belediye başkanı Özkan Yalım’ın CHP kurultayında kullanılmak üzere para verdiğine ilişkin iddiasına tepki gösterdi. Başarır, “Allah size akıl versin, şeref, haysiyet versin” dedi.

CHP, halkın sorunlarına çözüm üretmek için çalıştığını ifade eden Ali Mahir Başarır ekonomik kriz, yoksulluk ve adalet vurgusu yaptı.

Komplo yapmaya çalışıyorlar

Ali Mahir Başarır, “2024 Yerel seçimlerde birinci olan CHP'ye yine birilerinin okyanus ötesinden talimatlarıyla komplo yapmaya çalışıyorlar, yine yargıyı kullanıyorlar. Buna hep beraber dur diyeceğiz, bu ülkeye yerli, milli, vatansever, Amerika'dan değil milletten talimat alan bir iktidarı hep beraber getireceğiz." Diye konuştu.

Açıklamasında geçmişteki Ergenekon ve Balyoz davalarına da değinen Başarır, bugün de benzer kumpasların CHP’ye yönelik kurulduğunu iddia etti. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

ÖNEMLİ NOT: YENİ ÇİZGİ HABER'DEN

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yaparak haber sitemize destek olmanızı önemli rica ediyoruz.. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Gruplarınızda paylaşmayı unutmayınız….

Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri