SP İl Başkanı Ülker: "Basına en çok muhalefet sahip çıkmalı"

.

SP İl Başkanı Ülker: Basın insanların, gözü, kulağı ve sesidir

AYSEL ŞAHİN

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Necati Ülker, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Temsilciliği ve Yeni Çizgi Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek başarılar diledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Av Ülker, beraberindeki Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mehmet Hayri Kamalı, bölge sorumlusu Mehmet Karalar, Gazeteciler ve Basın Emekçileri Derneği Başkanı Fatih Demirtaş ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Temsilciliği ve Yeni Çizgi Haber Gazetesi imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürü Bekir Şahin’i ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Av. Ahmet Necati Ülker, her koşulda sahada olan ve kamuoyunu aydınlatma görevini objektif şekilde ifa eden, tüm basın çalışanların gününü tebrik ettiklerini söyledi. Her türlü baskı ve gözdağına ve içinde bulundukları zor koşullara rağmen, görevini objektif olarak layıkı ile yapan basın, aynı zamanda insanların gözü, kulağı ve bilgi merkezi olduğunu söyledi.

SP İl Başkanı Ülker, basına özellikle muhalefetin sahip çıkması gerektiğini, çünkü muhalefetin sesini basından başka halka duyuracak resmi bir araç olmadığını, bu nedenle parti olaraktan önümüzdeki süreçte basın ile daha sağlıklı iletişim kurarak, sahip çıkmaya çalışacaklarını kaydetti. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

xxx YENİ ÇİZGİ HABER'DEN NOT xxx

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapmanızı rica ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimiden teşekkür ederiz.

Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri