Gaziantep Ülkü Ocakları’nda yönetim değişti

Gaziantep Ülkü Ocakları’nda yeni yönetim göreve başladı

ANIL ŞAHİN

Gaziantep Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı’nda yaşanan görev değişiminin ardından yeni yönetim kurulu da şekillendi. İl Başkanlığı görevine getirilen Cenk Gece, teşkilatın yeni dönemde sahadaki çalışmalarına ağırlık vereceğini söyledi.

Yeni yönetim kadrosunun oluşturulduğunu açıklayan Gece, teşkilatın tüm birimleriyle koordinasyon içerisinde hareket edeceklerini belirtti. Gaziantep genelinde aktif bir çalışma yürütmeyi hedeflediklerini ifade eden Gece, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Göreve başladıkları ilk günden itibaren teşkilat anlayışını ön planda tuttuklarını kaydeden Gece, hareketlerinin temelinde liderlik, teşkilat disiplini ve doktrin anlayışının bulunduğunu dile getirdi. Bu ilkeler doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Gece, yeni yönetimle birlikte sahada daha görünür ve etkin olacaklarını söyledi.

Açıklamasında, Devlet Bahçeli ve Ahmet Yiğit Yıldırım çizgisinde hareket edeceklerini ifade eden Gece, teşkilatın hedefleri doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

Yeni yönetimin göreve başlamasıyla birlikte Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı'nın eğitim, kültür ve gençlik faaliyetlerine yönelik çalışmalarını artırması bekleniyor. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sendika Haberleri