Fenerbahçe Spor Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurul talebiyle toplanan imzalar hakkında resmi bir açıklama yayımladı. Kulüp, toplam 9.684 beyannameyi teslim aldığını ve sürecin bir sonraki aşamasına geçildiğini duyurdu.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, imzaların henüz geçerlilik açısından değerlendirilmediği, yalnızca tutanakla teslim alındığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Fenerbahçe'de seçim imzaları teslim edildi
"Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreterliği tarafından görevlendirilen komisyonumuz, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'ndan 03.07.2025 tarihinde toplam 9.684 beyannameyi ıslak imzalı olup olmadığı, geçerli noter tasdikine sahip olup olmadığı, imza sahibinin kanun ve tüzüğün öngördüğü yazılı şartları taşıyıp taşımadığı ve benzeri şekli ve hukuki herhangi bir kontrol yapılmaksızın tutanak eşliğinde teslim almıştır."
Kulüp, teslim alınan beyannamelerin önce tasnif edilerek evrak kayıt defterlerine işleneceğini, ardından gerekli yasal kontrollerin yapılabilmesi için sicil kuruluna teslim edileceğini ifade etti.
Seçim için ilk adım atıldı
Bu açıklama, olağanüstü seçim süreciyle ilgili kulislerde konuşulan iddiaların resmiyete kavuşması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Sicil kurulu tarafından yapılacak incelemelerin ardından, imzaların tüzüğe uygunluğu ve geçerliliği belirlenecek. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com
Seçim süreciyle ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecek.
xxxx YENİ ÇİZGİ HABER'den xxxx
Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapmanızı rica ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız.
Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;
https://www.yenicizgihaber.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480
https://www.facebook.com/yenicizgihaber
https://x.com/yenicizgigazete
https://www.instagram.com/yenicizgigazete/