Çocuk Gündüz Bakım Evi Öğrencilerinden 23 Nisan Gösterisi

Çocuk Gündüz Bakım Evi Öğrencilerinden 23 Nisan Gösterisi

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatrosunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde, minikler özel kostüm ve koreografiler ile minikler özel kostüm ve koreografiler ile çeşitli gösteriler yaparak, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini gösterdiler.

Etkinlikte konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Büyük bedeller ödenerek gerçekleştirilen bu kazanımlardan asla vazgeçmemeliyiz. Çocuklarımızı yetiştirirken, ülkesini seven çağdaş ve demokratik değerlere saygılı bireyler olmaları için özen göstermeliyiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri