Müdür Bağcıdan, Bisiklet Sporu Açıklaması

Müdür Bağcıdan, Bisiklet Sporu Açıklaması

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Adıyaman’ı yeni bir spor dalı olan bisiklet ile tanıştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, tüm adıyamanlıları 6 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe davet etti. Bağcı, “Bisikletin kimi zaman eğlence, kimi zaman ulaşım aracı kimi zaman ise spor amaçlı kullanımları söz konusudur. Gelişmiş ülkelerde oldukça önemli bir konumda olan bisiklet spor dalı ülkemizde de hızla yayılmakta ve ilgi görmektedir. 6 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan etkinliğe halkımızı bisikletleriyle davet ediyoruz. Umarım ilimizde bisikletin gerek günlük yaşamda gerekse bir spor dalı olarak kullanımını artırabiliriz” dedi.

Kentte sağlık için pedalla isindeki etkinliğin ikinci kez düzenlendiğini belirten Müdür Bağcı, 6 Mart 2016 tarihinde yapılacak etkinliğin saat 10.00 ’da Valilik önünde yapılacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri