Siverekte Fırtına Ağaçları Devirdi

Siverekte Fırtına Ağaçları Devirdi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkilerken, fırtınaya dayanamayan ağaçlar devrilerek dalları kırıldı.

Siverek Halk Eğitim Merkezi bahçesinde bulunan yaklaşık 4 metrelik ağaç, rüzgarın şiddetine dayanamayarak devrildi. Fırtınada şans eseri çevrede kimse bulunmadığı için yaralanma olayı meydana gelmedi. Meteoroloji, günler öncesinden Siverek ve çevresinde yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşları uyarmıştı.

Öte yandan meteoroloji yetkilileri Siverek ve çevresinde, fırtınanın etkisinin yarına kadar devam edeceğini belirterek uyarılarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri