Tamirciler Ramazan Ayında Çalışmakta Zorlanıyor

Tamirciler Ramazan Ayında Çalışmakta Zorlanıyor

Yaz ayına denk gelen Ramazan orucu nedeniyle araç tamircileri çalışmakta zorlanıyor.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde araç tamircileri hava sıcaklığının 35 dereceye çıktığı şu günlerde hem oruç tutup hem de çalışmakta zorlanıyor.

Yaz ayına denk gelen Ramazan ayı, araç tamir ustalarının çalışmasını zorlaştırıyor. Araç tamircileri güneş altında çalışmak zorunda kalıyor.

Kahta Küçük Sanayi Sitesinde çalışan araç tamir ustası Mustafa Çalım, zor şartlar altında olsa bile oruç tutmayı ihmal etmediğini söyledi.

Mustafa Çalım artan hava sıcaklıkların kendilerini çok zorladığını belirterek,” Sabahtan akşama kadar ekmek paramız için çalışıyoruz. Güneşin altında müşterilerimizin arabalarını tamir ediyoruz. Müşterimizi yarı yolda bırakmak istemiyoruz. Her şeye rağmen oruç tutmayı da ihmal etmiyoruz. Ramazan ayının bereketi de kendisi gibi ayrıdır. Sıcaklıklar insanı perişan ediyor ama vazifemizi yapacağız. Orucumuzu tutacağız, namaz kılacağız. Mesleğimizi yerine getireceğiz. Çok şükür şikayetçi değiliz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri