Akaryakıt sektörüne operasyon: 6 şirkete el kondu
Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bazı şirketlere yönelik operasyon çekildi. Operasyonda 6 şirkete el kondu ,10 şirkete kayyım atandı. Operasyon kapsamında 27 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, soruşturma kapsamında LPG ithalatı üzerinden sahte fatura ve hayali ihracat yöntemleriyle vergi yükümlülüklerinin bertaraf edilmeye çalışıldığının tespit edildiğini açıkladı.
İstanbul merkezli yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün İstanbul, Ankara, Bursa, Kırıkkale, Kırşehir, Mardin, Konya, Hatay ve Niğde’de eş zamanlı operasyon gerçekleşti.
Operasyona ilişkin yetkililer, kamu zararına neden olan organize yapılara karşı mücadelenin devam edeceğini belirtti. (HABER MERKEZİ) www.yenivozgihaber.com
ÖNEMLİ NOT: YENİ ÇİZGİ HABER'DEN
Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yaparak haber sitemize destek olmanızı önemli rica ediyoruz.. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Gruplarınızda paylaşmayı unutmayınız….
Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;
https://www.yenicizgihaber.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480
https://www.facebook.com/yenicizgihaber
https://x.com/yenicizgigazete
https://www.instagram.com/yenicizgigazete
NOT: Yurt dışında haber sitemizi takip eden kıymetli okuyucularımız, haberlerimizi paylaşım yapar, beğenir ve sosyal medya hesaplarınızdan da haber sitemizi takip ederseniz mutlu oluruz. Aynı zamanda Reklam ve ilan desteği vererek bize güç katmanızı önemsiyoruz. Ayrıca hangi ülke ve şehirlerde takip ediyorsanız sosyal medya hesaplarından özelde veya meil aracılığı ile bize iletebilirseniz mutlu oluruz. Sağlıklı kalın.
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.