Bolu Belediyesi’ne 5’inci dalga operasyonu

Bolu Belediyesi’ne 5’inci dalga operasyonu
Operasyon kapsamında belediyeye bağlı bazı birimler ve Bol Tur A.Ş.’deki evraklar inceleme altına alındı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bolu Belediyesi’ne yönelik sabah saatlerinde 5’inci dalga operasyonu düzenlendi.

Operasyon kapsamında belediyeye bağlı bazı birimler ve Bol Tur A.Ş.’deki evraklar inceleme altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yürütülen bir soruşturma kapsamında Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sabah saatlerinde Bolu Belediyesi hizmet binasına geldi.

Binaya otopark kısmından giriş yapan jandarma ekipleri, belediye bünyesindeki bazı birimler ile Bol Tur A.Ş.’de arama ve inceleme çalışması başlattı.

Soruşturmayla bağlantılı olduğu değerlendirilen çok sayıda evrak, jandarma ekipleri tarafından titizlikle mercek altına alındı. Ekiplerin binadaki incelemeleri sürüyor.

ÖNEMLİ NOT: YENİ ÇİZGİ HABER'DEN

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yaparak haber sitemize destek olmanızı önemli rica ediyoruz.. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Gruplarınızda paylaşmayı unutmayınız….

Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.