Doğu'da karayolları ekipleri kar çalışmalarını sürdürüyor
Karayolları ekipleri, kar yağışıyla birlikte Bingöl-Elazığ yolunun kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Meteorolojinin uyarı yaptığı Bingöl'de kar yağışı etkili oldu. Yüksek kesimler beyaza bürünürken Bingöl-Elazığ Karayolu Kurucu mevkii de karla kaplandı.
Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri, ulaşımda aksama olmaması için çalışmalara başladı. İş makinelerinin yollardaki çalışması sürüyor.
NOT:
Değerli Yeni Çizgi Gazetesi Takipçileri,
Facebook sayfamız spam nedeniyle bir süredir kapalı. Bu sebeple, Yeni Çizgi Haber için yeni bir hesap açmak zorunda kaldık. Yeni hesabımızdan bizi takip etmenizi rica ediyoruz:
Yeni Facebook Hesabımız: Yeni Çizgi Haber
Ayrıca, diğer sosyal medya hesaplarımızdan da bizi takip edebilirsiniz. Bizlere yardımcı olmak isterseniz, sayfamızda ve haber içerisindeki reklamları tıklayarak da destek verebilirmisiniz, aynı zamanda sosyal medya facebook, ınstegram ve Twitter de paylaştığımız haberleri ve köşe yazılarını sadece okuyup geçmeyiniz, yorum, tıklama ve paylaşım yaparsanız sosyal medyada üst sıralara çıkarız ve mutlu oluruz. Bunun için sizlerden herhangi bir ücret talep etmiyoruz ama bize destek olmanızı rica ediyoruz. Çünkü çok zor koşullarda yayınımızı devam ediyoruz. Teşekkür ederiz!
•Twitter (X): @yenicizgigazete
•Instagram: @yenicizgigazete
•Yeni Facebook Hesabımız: Yeni Çizgi Haber
•Eski Facebook Sayfamız: Yeni Çizgi Gazetesi
Kaynak:İHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.