Hükümet hayat pahalılığından ezilen Emekli ve asgari ücretliyi görmüyor

Hükümet hayat pahalılığından ezilen Emekli ve asgari ücretliyi görmüyor
Bakanlığın bu belirsiz açıklamaları ise emekli ve asgari ücretli çevresinde hayal kırıklığı yaratırken  tepkilerde peş peşe sürüyor. 

Hükümet hayat pahalılığından ezilen Emekli ve asgari ücretliyi görmüyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye refah payı verilmesine ilişkin, “Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Bunun için temmuz ayını bekleyelim” dedi. Bakanlığın açıklaması ise emekli ve asgari ücretlilerden şok etkisi yarattı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Grup Toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gazetecilerin asgari ücrette ara zam yapılmasına ilişkin bir çalışma olup olmadığı sorusu üzerine Işıkhan, böyle bir çalışmalarının olmadığını dile getirdi.

Bakan Işıkhan, “Ara zam gündemde yok. Daha önce de soruldu bu soru. Aynı düşüncemizi koruyoruz. Enflasyonla ilgili gelen verilerimiz çok güzel” dedi.

Emekliye refah payı verilmesine ilişkin soruyu da cevaplandıran Bakan Işıkhan, “Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Bunun için temmuz ayını bekleyelim” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Bakanlığın bu belirsiz açıklamaları ise emekli ve asgari ücretli çevresinde hayal kırıklığı yaratırken  tepkilerde peş peşe sürüyor.  İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.