Hayri Sucu’dan birlik ve beraberlik mesajı: “Birleşe birleşe kazanacağız”

Hayri Sucu’dan birlik ve beraberlik mesajı: “Birleşe birleşe kazanacağız”
Yeni Parti Gaziantep İl Başkan Adayı Hayri Sucu, kongre öncesi seçim çalışmalarını hızlandırdı. Sucu, birlik, beraberlik ve basın özgürlüğü mesajı verdi.

Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan eski il başkanlarından Hayri Sucu, kongre öncesinde seçim çalışmalarını hızlandırdı. İlçelerde ve kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sucu, birlik, beraberlik ve ortak akıl vurgusu yaptı.

hayri-sucu-bsk.jpg

Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığı kongresi öncesinde adaylar arasındaki yarış giderek hareketleniyor. Mevcut İl Başkanı Erhan Deniz Güngen, Hayri Sucu ve Dr. Erdinç Tütüncüler’ in öne çıktığı yarışta adaylar, kongreye yoğun şekilde hazırlanıyor.

antep-hayri-sucu-ilbaskan-adayi-secim-calismasi-9.jpeg

Seçim çalışmalarını yoğunlaştıran eski il başkanlarından Hayri Sucu, ekibiyle birlikte Gaziantep merkezinde ve ilçelerde ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sucu, parti örgütünde birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

HAYRİ SUCU: AYRIŞTIRMAK DEĞİL, BİRLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

Yeni Çizgi'ye açıklamalarda bulunan Hayri Sucu, adaylık sürecini yalnızca bir seçim yarışı olarak görmediklerini belirterek örgütün tüm üyelerini kapsayan bir yönetim anlayışını hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

İl Başkan A. Adayı Sucu, açıklamasına şöyle devam etti:

“Bizim için bu yolculuk yalnızca bir adaylık süreci değil; örgütümüzün her bir ferdini dinleme, ortak aklı büyütme ve birlik beraberliğimizi daha da güçlendirme yolculuğudur. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiçbir yol arkadaşımızı geride bırakmadan, hep birlikte güçlü bir örgüt anlayışını hâkim kılmak istiyoruz.” Çalışmalar kapsamında parti üyeleriyle fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Sucu, ortak hedefler doğrultusunda hareket etmenin önemine işaret etti.

hayri-sucu-oguzlinde.jpg

BİZ, BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Birlik ve beraberlik mesajını yineleyen Hayri Sucu, “Örgütümüzün gücünü, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Biz, birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız! Katılım sağlayan ve bizlere güç veren tüm yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

GAZİANTEP'TE KONGRE HEYECANI ARTIYOR

Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığı kongresi öncesinde kent merkezi ve ilçelerde yürütülen çalışmalar, siyasi hareketliliği artırdı. İl başkanlığı için yarışan adaylar, parti üyeleriyle bir araya gelerek destek arayışlarını sürdürüyor.

Kongrede parti üyelerinin kendi ilçelerinde belirlenen noktalarda oy kullanacağı belirtilirken, adayların seçim sürecinde örgüt içindeki dayanışma ve ortak hedefler üzerinde durduğu görülüyor.

hayri-sucu-nizipte.jpg

ÖRGÜT İÇİ DAYANIŞMA GÜÇLENDİRİLECEK

Hayri Sucu da saha çalışmalarını sürdürerek üyelerin yanı sıra farklı kesimlerle buluşmaya devam ederken, açıklamalarında birlik, kapsayıcılık ve örgüt içi dayanışma mesajları öne çıkıyor. Sucu'nun “Birleşe birleşe kazanacağız” mesajı, kongre öncesindeki seçim çalışmalarının öne çıkan sloganlarından biri olarak dikkat çekiyor.

HAYRİ SUCU'DAN HALK TV'YE DESTEK MESAJI

Yeni Parti İl Başkan A.Adayı Hayri Sucu, seçim çalışmalarının yanı sıra basın özgürlüğüne ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. Halk TV'ye kayyım atanmasına tepki gösteren Sucu, basın özgürlüğünün ve halkın haber alma hakkının korunması gerektiğini ifade etti.

Basına yönelik müdahalelerin demokrasi açısından risk taşıdığına dikkat çeken Sucu,“Basın özgürlüğüne yönelik her müdahale, doğrudan demokrasiye ve halkın haber alma hakkına yöneliktir! Halk TV'ye yönelik kayyım kararını kabul etmiyoruz. Susturulmak istenen yalnızca bir televizyon kanalı değil, halkın sesidir.” dedi. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

ÖNEMLİ NOT: YENİ ÇİZGİ HABER'DEN

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yaparak haber sitemize destek olmanızı önemle rica ediyoruz. Sosyal medya hesaplarınızdan ve katıldığınız gruplardan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete

NOT: Yurt dışında haber sitemizi takip eden kıymetli okuyucularımız, haberlerimizi paylaşım yapar, beğenir ve sosyal medya hesaplarınızdan da haber sitemizi takip ederseniz mutlu oluruz. Aynı zamanda Reklam ve ilan desteğinin yanı sıra sosyal medya hesaplarından da destek vererek bize güç katmanızı önemsiyoruz. Ayrıca hangi ülke ve şehirlerde takip ediyorsanız sosyal medya hesaplarından bize iletebilirseniz mutlu oluruz. Sağlıklı kalın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.