Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığına Hayri Sucu da aday oldu

Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığına Hayri Sucu da aday oldu
Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığı seçiminde aday sayısı artıyor. Erhan Deniz Güngen ve Erdinç Tütüncüler’in ardından Hayri Sucu da adaylığını açıkladı. Sucu, açıklamasında demokrasi, ön seçim ve örgüt iradesi vurgusu yaptı.

Yeni Parti’de il başkanlığı yarışı hareketlendi: Hayri Sucu adaylığını açıkladı

BEKİR ŞAHİN

Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığı için adaylık yarışı hareketleniyor. Erhan Deniz Güngen ve Erdinç Tütüncüler’in ardından Hayri Sucu da il başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan üçüncü isim oldu.

Gaziantep’te Yeni Parti İl Başkanlığı için aday sayısı kongre tarihi yaklaştıkça artıyor. Gaziantep’te daha önce il başkanlığı başta olmak üzere yönetimlerde görev alan Hayri Sucu da adaylık yarışına katıldı. Siyasi çalışmalarını halkla iç içe yürüttüğünü belirten Sucu, adaylık açıklamasında örgüt iradesi, demokrasi ve ön seçim vurgusu yaptı.

SİYASETİ MAKAM ODALARINDA DEĞİL, HALKIN İÇERİSİNDE YAPTIM

Yıllardır Gaziantep’in köylerinde, mahallelerinde ve sokaklarında vatandaşlarla birlikte mücadele ettiğini siyasetin içinde olduğunu ifade eden Hayri Sucu, siyaseti makam odalarında değil, halkın arasında yaptığını vurguladı.

Daha önce defalarca il başkanlığı görevine seçildiğini hatırlatan Sucu, açıklamasında demokrasiye, ön seçime ve örgüt iradesine sahip çıktığına dikkat çekti. CHP’de görevden uzaklaştırılmasına rağmen inandığı değerlerden vazgeçmediğini ifade etti.

Genel Başkan Özgür Özel’in öncülüğünde her üyenin söz sahibi olacağı bir yönetim anlayışının önemini vurgulayan Hayri Sucu, adaylık kararını da bu anlayış doğrultusunda aldığını belirtti.

“MÜCADELEM MAKAM İÇİN DEĞİL, HALKIMIZ VE ÖRGÜTÜMÜZ İÇİNDİR”

Adaylık açıklamasında partililere seslenen Hayri Sucu, kendisini örgütün bir parçası ve yol arkadaşı olarak gördüğünü ileri sürerek, “Dün neyi savunduysam bugün de aynı yerdeyim” dedi.

Hayri Sucu, açıklamasını “Makamlar geçici, yol arkadaşlığımız kalıcıdır. Söz örgütün, karar örgütün, gelecek hepimizindir” sözleriyle sonlandırdı.

Sucu’nun adaylığını açıklamasıyla birlikte Yeni Parti Gaziantep İl Başkanlığı yarışı daha da hareketli geçmesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaer.com

ÖNEMLİ NOT: YENİ ÇİZGİ HABER'DEN

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yaparak haber sitemize destek olmanızı önemle rica ediyoruz. Sosyal medya hesaplarınızdan ve katıldığınız gruplardan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete

NOT: Yurt dışında haber sitemizi takip eden kıymetli okuyucularımız, haberlerimizi paylaşım yapar, beğenir ve sosyal medya hesaplarınızdan da haber sitemizi takip ederseniz mutlu oluruz. Aynı zamanda Reklam ve ilan desteğinin yanı sıra sosyal medya hesaplarından da destek vererek bize güç katmanızı önemsiyoruz. Ayrıca hangi ülke ve şehirlerde takip ediyorsanız sosyal medya hesaplarından bize iletebilirseniz mutlu oluruz. Sağlıklı kalın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.