Gazetecilere Su Hastanesi’nden indirim jesti

Gazetecilere Su Hastanesi’nden indirim jesti
Mersin'de ABB ile Su Hastanesi arasında önemli anlaşma.


MERSİN - Anadolu Basın Birliği (ABB) Mersin Şubesi ile Su Hastanesi arasında üyeleri sevindirecek bir protokol imzalandı.

screenshot-2025-11-14-11-57-34-845-com-whatsapp-edit.jpg
ABB Mersin Şube Başkanı Levent Er’in öncülüğünde gerçekleştirilen anlaşma sayesinde ABB üyeleri, Su Hastanesi’nde gerçekleştirecekleri tüm sağlık hizmetlerinde yüzde 30 indirimden yararlanabilecek.

Protokol imza töreninde konuşan Başkan Levent Er, anlaşmanın ABB üyelerine önemli bir avantaj sağlayacağını belirterek,
“Üyelerimizin sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi ve ekonomik olarak rahatlayabilmesi bizim için öncelikli. Su Hastanesi yönetimine bu iş birliği ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Su Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yusuf Öztürk, iş birliği ile kamu hizmeti yapan cemiyet üyelerinin hem sağlık hizmetlerinden uygun koşullarda faydalanacağını, hem de sağlıkta kaliteli bir deneyim yaşayacaklarını vurguladı.
ABB üyeleri, yapılan protokol sayesinde rutin kontrollerden özel tedavilere kadar birçok sağlık hizmetini indirimli olarak alabilecek.

Sağlık alanında yapılan bu iş birliği, ABB üyeleri arasında büyük memnuniyet karşılanırken, verilen hizmetin yerel basın için olumlu bir adım olarak yorumlandı. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum