Gaziantep’te en genç ve en yaşlı oda başkanlarının seçim zaferi
Gaziantep Nakliyatçılar Esnaf Odası'nın en genç başkanı Ahmet Kaya ile Marangozcular Esnaf Odası'nın en yaşlı başkanı Ömer Küsbeoğlu, seçim zaferlerini birlikte kutladı. Kentte esnaf camiasında dikkat çeken buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Seçim sürecinin ardından bir araya gelen iki oda başkanı, Gaziantep esnafının sorunları, sektörel beklentiler ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Başkanlar, kendilerine destek veren esnafa teşekkür ederek, esnafın menfaatleri doğrultusunda ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Kutlama programı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com
xxx YENİ ÇİZGİ HABER'DEN NOT xxx
Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapmanızı rica ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimiden teşekkür ederiz.
Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;
https://www.yenicizgihaber.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480
https://www.facebook.com/yenicizgihaber
https://x.com/yenicizgigazete

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.