Silifke’de 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda “Ya adalet, ya sefalet” haykırışı
BEKİR ŞAHİN
MERSİN- 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Silifke’de demokratik kitle örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ve yurttaşların katılımıyla gerekleşti. Faşizme karşı omuz omuza sloganlarının atıldığı 1 Mayıs kutlamasına halk ilgi gösterdi.

Silifke’de 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlaması DİSK, KESK, TTB, TMMOB tarafından organize edilirken CHP bayrama kitlesel katılım ile destek verdi. Silifke’deki kutlamalarda renkli görüntüler dikkat çekti.
İşçi ve Emekçilerin Bayramına katılan yurttaşlar eşit, adil ve özgür yarınlar için omuz omuza verdi. Alın teriyle yazılan her başarı, bir direnişin, bir inancın eseri olduğu inancıyla bir araya gelen yurttaşlar, tek bir ağızdan haykırarak, “Faşizme karşı omuz omuza”, İş, ekmek, özgürlük, “Ya adalet ya sefalet” sloganları attı.
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yapılan konuşmalarda, günün anlam ve önemine vurgu yapıldıktan sonhra katılımcılar, olaysız şekilde dağıldı.(HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com
NOT:
YENİ ÇİZGİ HABER'den
Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapınız. Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz.
Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;
https://www.yenicizgihaber.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480
https://www.facebook.com/yenicizgihaber
https://x.com/yenicizgigazete
https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.