Tüm Emekliler Sendikası Erdemli Şubesi kongre yaptı

Tüm Emekliler Sendikası Erdemli Şubesi kongre yaptı
2021 Tüm Emekliler Sendikası Erdemli Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede emekliler, hak mücadelesini büyütme ve dayanışmayı güçlendirme mesajı verildi.

Tüm Emekliler Sendikası Erdemli Şubesi kongre yaptı

BEKİR ŞAHİN

2021 Tüm Emekliler Sendikası Erdemli Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu yoğun katılım ve büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. Kongrede birlik, dayanışma ve mücadele vurgusu öne çıkarken, emeklilerin hak mücadelesinin büyütülerek süreceği mesajı verildi.

Kongre divanında MYK üyesi Fatih Kaplan, Ekrem Yılmaz ve Canan Yıldırım görev aldı.

2021 Tüm Emekliler Sendikası Erdemli Şubesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada, önceki dönem şube başkanlığını yürüten Hamza Yıldırım’a, yönetim kuruluna ve kurullarda görev alan tüm üyelere emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

Mücadele büyütülerek sürecek

Kongrede yapılan konuşmalarda, emeklilerin açlık sınırının altında yaşamaya mahkûm edilmesine karşı mücadele çağrısı yapıldı. Emeklilerin gasp edilen haklarının geri alınması, insanca ve onurlu bir yaşamın sağlanması ve sendikal hakların önündeki engellerin kaldırılması için mücadeleyi büyüterek sürdürecekleri ifade edildi.

“Birlikte güçlüyüz, birlikte değiştireceğiz, birlikte başaracağız” mesajının öne çıktığı kongrede, “Kurtuluş Yok Tek Başına, Ya Hep Beraber Ya Hiçbirimiz” sloganı hep birlikte dile getirildi.www.yenicizgihaber.com

Bu arada Sendikanın kongresine CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin ve yönetimi, ADD Erdemli Şube Başkanı Mustafa Kılbaş ve yönetimi, Eğitim İş Erdemli Temsilciliği Başkanı Hacı Boz ve yönetimi, Eğitim Sen Erdemli Temsilciliği Başkanı Aziz Kemal Akyiğit ve yönetimi, Tüm Emekliler Sendikası Mersin Şube Başkanı Hüseyin Kurt ve yönetimi, Tarsus Şube Başkanı Hüseyin Aydın ve yönetimi, CHP Erdemli Belediyesi Meclis Üyesi Kerem Aksoy, Erdemli Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri ile çok sayıda sendika üyesi ve emekli dostu katıldı.

Yapılan genel kurul sonrası sendikanın yönetimi şöyle oluştu;

YENİ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Hakan Demirel

Yakup Susam

Mevlüt Güneş

Enis Turan

Seval Zeynep Ayhan

Fatma Vural

Solmaz Köken

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Afet Yelkovan

Süleyman Doğan

Harun Urfan

Nurgül Aksoy

İslim Öztürk

Birgül Akkaya

Ercan Korum

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

Hamza Yıldırım

Aziz Serçe

Ali Demir

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER

Mehmet Ülger

Ali Kalkan

Mustafa Kırıcı

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

Koray Şavk

Ramazan Kurt

Ali Çalışkan

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

Aksami Eker

Şükrü Yıldırım

Hacı Mehmet Ulaş

ÜST KURUL DELEGELERİ

Hakan Demirel, Yakup Susam, Mevlüt Güneş, Enis Turan, Zeynep Seval Ayhan, Fatma Vural, Solmaz Köken, Hamza Yıldırım, Koray Şavk, Ramazan Kurt, Süleyman Doğan, Afet Yelkovan, Mustafa Kırıcı, Hıdır Toğluk, Erhan Taştan, Faruk Ercan, Osman Teczan, Nesrin Kartal Sorver, Seçkin Turhan, Zeki Karabulut ve Selçuk Önal’dan oluştu. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

ÖNEMLİ NOT: YENİ ÇİZGİ HABER'DEN

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yaparak haber sitemize destek olmanızı önemli rica ediyoruz.. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Gruplarınızda paylaşmayı unutmayınız….

Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.