Facebook ve Instagram'da Yeni Dönem Başlıyor!

Facebook ve Instagram'da Yeni Dönem Başlıyor!
Facebook ve Instagram'da Yeni Dönem Başlıyor!

 

Meta CEO'su Mark Zuckerberg Pazar günü sosyal medya hesaplarında Meta Verified'ı duyurdu. Testin bu hafta Yeni Zelanda ve Avustralya'da başlayacağını ve yakında diğer ülkelere de yayılacağını söyledi.

 

Meta, Facebook ve Instagram kullanıcılarının doğrulanmış bir hesap için ödeme yapmasına izin verecek yeni bir abonelik hizmetini test ediyor. Sosyal Medya Uzmanı  ve Danışmanı Anıl Şahin, bu açıklamaya dayalı olarak Meta CEO'su Mark Zuckerberg Pazar günü sosyal medya hesaplarında Meta Verified'ı duyurusunun internet kullanıcıları ve çağın teknolojisi açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaparak, Yeni Zelanda ve Avustralya'da testin bu hafta başlayacağını ve yakında diğer ülkelere de yayılacağını söyledi.

 

Web'de aylık 11,99 ABD Doları veya Apple ve Android işletim sistemlerinde aylık 14,99 ABD Doları karşılığında mavi rozet hizmetini alabileceklerine vurgu yapan Şahin, “Meta, bir kullanıcının hesabını doğrulamak ve hesaba mavi bir rozet vermek için bir devlet kimliği kullanacak. Daha önce, Meta'nın mavi rozetleri ücretsizdi ve tanınmış kişiler veya işletmeler için ayrılmıştı. Meta, abonelerin ayrıca hesabın kimliğine bürünmeye ve müşteri desteğine doğrudan erişime karşı ekstra koruma elde edilecek. Zuckerberg’in mesajında, "Bu yeni özellik, hizmetlerimiz genelinde özgünlüğü ve güvenliği artırmakla ilgili" ifadelerine yer verdi.

 

Meta, bilinen kişilerin ve daha önce doğrulanan diğer kişilerin değişiklikten etkilenmeyeceğini kaydeden Şahin, Meta Verified, etkileyicileri ve sosyal medyayı işleri için kullanan ancak dikkate değer kamuya mal olmayan diğer kişileri hedeflediği kaydetti. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.