Doğanın Kollarında Boğulan Bir Gölet: Burç

Doğanın Kollarında Boğulan Bir Gölet: Burç

Gaziantep'in gizli cennetlerinden biri olan Burç Göleti, doğal güzellikleriyle herkesi büyülerken, ne yazık ki halkın girişine kapatılmış durumda. Bu muhteşem gölet, etrafını saran ormanlar ve manzarasıyla kampçılar ve doğa sporları tutkunları için adeta bir vaha gibi dururken, yetkililerin aldığı kararla kapalı kalmış.

Birçok kez belediye yetkilileriyle yazışmalarda bulunmama rağmen, göletin kamp ve doğa severler için kullanıma açılmasına izin verilmedi. Bahsedilen sebep, olumsuz bir olayın yaşanmasıymış ( bir çocuğun gölette boğulması). Ancak şehirlerde binlerce insanın ölmesine rağmen, şehirlerin yasaklanmadığını hatırlatmak isterim.

Doğanın bu muhteşem parçasını keşfetmek ve insanlarla buluşturmak yerine, maalesef bazı yetkililerimiz bu alanları kullanıma uygun hale getirmek yerine girişlerini yasaklıyorlar. Ancak bu engellere rağmen, doğanın sesi olarak, doğanın korunması ve kullanılması için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Türkşah ailesi olarak, doğanın kollarında kamp ateşi yakmayı, yıldızların altında uyumayı ve doğanın mucizelerini keşfetmeyi seviyoruz. Bu nedenle, Burç göleti gibi değerli alanların da halkın kullanımına açılmasını ve doğayla buluşma fırsatı sunmasını umuyoruz.

Doğa, bizim en büyük hazinemizdir ve ona sahip çıkmak hepimizin görevidir. Gözlerimizi doğanın güzelliklerinden ve ihtiyaçlarından asla ayırmamayalız.

Türkşah Ailesi Youtube kanalı Sahibi : Âzin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Azin Rakhtshah Arşivi