Elbeyli Belediyesi'nde işçiler sevinçli
Yayınlanma:
Güncelleme:
Elbeyli Belediyesi'nde işçiler sevinçli
DİSK Genel-İş Sendikası yetkilileri Elbeyli Belediyesi'nde çalışan işçiler için yaptıkları Toplu İş Sözleşmesi'nde (TİS) anlaşarak masada kalktılar.
Yapılan sözleşmeye göre işçi ücretlerinde net yüzde 13 zam yapıldı. Taraflar arasında anlaşmayla sonuçlanan TİS görüşmeleri işçiler arasında da sevinçle karşılandı. Belediye Başkanı Süleyman Şimşek ekonomik sıkıntılara rağmen çalışanları mağdur etmemek adına imkanları zorlayarak maaşlara zam yaptıklarını açıkladı. DİSK Genel İş Sendikası Bölge temsilcisi Ali Güdücü ise sözleşmenin hayırlı olmasını dilerken, Belediye Başkanı Süleyman Şimşek'e gösterdiği ilgiden dolayı da teşekkür ettiklerini açıkladı.
Elbeyli Belediyesinde çalışan işçilerle ilgili olarak Genel İş Sendikası Bölge Temsilcisi Ali Güdücü ile sendika yöneticileri Elbeyli Belediyesi Başkanı Süleyman Şimşek ve temsilcileri ile birlikte yaptıkları görüşmeler sonucunda günün koşulları ve belediyenin imkanları da dikkate, alınarak taraflar birbirleri ile uzlaşarak görüşmeleri sonuçlandırdılar.
Bölge Temsilcisi Ali Güdücü, belediye başkanının imkanlarını zorlayarak ücret artışı yaptığını, bu konuda gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiğini belirterek, "Elbeyli halkına hizmet veren işçilerimiz bundan böyle daha mutlu şekilde çalışıp hizmet verecektir. Belediye başkanımızı ve halkımızı mahsup etmeyeceklerine inanıyorum" diye konuştu. Yerel


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.