EMO’yu olağanüstü kongreye götürecek imzalar hazır

EMO’yu olağanüstü kongreye götürecek imzalar hazır
EMO’yu olağanüstü kongreye götürecek imzalar hazır

 

MERSİN- Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şubesi olağanüstü genel kurula gidiyor.  Olağanüstü genel kurul için imza çağrısı yapan Doç. Dr. Alkan Alkaya, topladıkları 349 imzayı EMO Mersin Şubesine teslim ederek resmi yoldan girişim başlattı.

 

Elektrik Mühendisler Odası Mersin Şubesi binası önünde basın açıklaması yapan Doç. Dr. Alkan Alkaya, kısa bir süre içerisinde imza topladıklarını ve sürecin takipçisi olacaklarını açıkladı. Alkaya, “Elektrik Mühendisler Odası Mersin Şubesine olağanüstü kurul amaçlı toplanmış 344 adet dilekçeyi üst yazıya teslim ettik. Evrağımızı teslim alındı. Bununla ilgili süreci bekleyeceğiz.

 

Ana yönetmenliğimizin dediği şu: “Bir hafta içerisinde mevcut Mersin Şube Yönetim Kurulu bir karar vermek durumunda ve olağanüstü genel kurulu bir ay içerisinde yapmak zorunda.

Yapmadığı takdirde genel merkez bu dilekçeler üzerinden olağanüstü genel kurulu tamamlamak zorunda.” Biz bu sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz. EMO Mersin Şubesi bu konuda sağduyulu, odamızı bu süreçlerle karşı karşıya bırakmayacak bir şekilde, Elektrik Mühendisler Odasına yakışır bir şekilde sorunun çözümünü bekliyoruz.

Bizde aynı şekilde burada amacımız Odanın itibarını zedelemek değil tam tersi odamızın içerisindeki demokrasiyi taçlandırmak ve göstermek amacıyla yapıyoruz. EMO’da 160 oyla mevcut yönetim görevde, ama bizler 349 imza toplamış durumdayız. Belirtmek istediğim nokta ise 160 oyu mevcut yönetimi yönetime getiren 100’ün üzerindeki oy şu an imza verenler arasında bulunuyor” diye ifade etti.  www.yenicizgihaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.