Halfeti’ye Halkbank Şube açıyor
HALFETİ- BEKİR ŞAHİN; Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Levent Yıldırım, ilçede yalnızca Ziraat Bankası bulunduğu, fakat bunun yeterli olmadığını, Halk Bankası’nın da uzun uğraş sonunda şube açması esnafı büyük oranda rahatlatacağını açıkladı.
İlçede para transferi ve kredi alma, ödeme, gibi konularda halkın büyük sorun yaşadığını söyleyen Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Levent Yıldırım, yeni çizgi gazetesine yaptığı açıklamasında özellikle yaz mevsiminde yurt dışından gelen gurbetçiler ve turist yoğunluğu, ilçede nakit para sıkıntısını had safhaya çıkardığını kaydetti.
Başkan Yıldırm, tüm bu sıkıntıların aşılması için ilçenin yetkilileriyle birlikte, Halkbank’ın genel müdürlüğüyle bir süredir görüştüklerini ve sonunda ikna ettiklerini, yakın zamanda esnafın acil ihtiyacı olan Halkbank’ın şube açacağı müjdesini ilçe halkı ile paylaşmak istediklerini açıkladı. Halkbank’ın şube açmasıyla ilçe halkının ve özellikle esnafın
Birecik veya Nizip’e, ya da Urfa’ya gitmek zorunda kalmayacağını söyleyen Başkan Yıldırım, Halfeti’ye hizmet için aralıksız olarak çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. wwwyenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.