Milletvekili Adayı Tutdereye Büyük İlgi

Milletvekili Adayı Tutdereye Büyük İlgi
Milletvekili Adayı Tutdereye Büyük İlgi
Adıyaman’da, düzenlenen Ape Aziz Dede’yi anma programına katılan CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Abdurrahman Tutdere vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılaşan CHP Milletvekili Adayı Abdurrahman Tutdere, vatandaşlarla bir araya gelerek uzun uzun sohbet etti. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Adayı Tutdere, bütün sorunların CHP’yle beraber biteceğini vurguladı.

Adıyaman’ın daha yaşanılır bir il olması vatandaşların karşılaştıkları sorunların bitmesi için oldukça önemli proje ve çalışmalarının olduğunu belirten Milletvekili Adayı Tutdere, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.