Mimar ve mühendisler genel kurula hazırlanıyor

Mimar ve mühendisler genel kurula hazırlanıyor
Mimar ve mühendisler genel kurula hazırlanıyor

Mimar ve mühendisler genel kurula hazırlanıyor

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası tek aday ile Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi ise iki adayla olağan genel kurula hazırlanıyor. İnşaat Mühendisleri ise üç adayla seçime hazırlanıyor.

 

 

MMO’DA TEK ADAY ÖZTÜRKMEN  

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi’nde 15.Olağan Genel Kurul 17-18 Şubat tarihlerinde yapılıyor. MMO Gaziantep Şube Başkanlığı görevini iki dönemdir yürüten Aykut Kocalar, seçimlerde yeniden aday olmazken, yeni dönem için Hamit Öztürkmen’in başkan adaylığında seçime tek liste gidilmesi bekleniyor. Öztürkmen aynı zamanda Aykut Kocalar döneminde de görev almışı. Çağdaş Mühendisler Grubu olarak seçime katılacak olan Hamit Öztürkmen’in genç ve dinamik yapısı, Oda’ya heyecan ve aktivite katması bekleniyor.

Öztürkmen, “Biz ÇAĞDAŞ MÜHENDİSLER olarak, bilimin ve tekniğin ışığında doğruları söylemekten, kamu yararını savunmaktan, mesleğimize, meslektaşlarımıza, Odamıza, kentimize ve ülkemize sahip çıkmaktan asla vazgeçmeyeceğiz” diyerek genel kurula tüm meslektaşlarının katılarak oy kullanmalarını istedi.  www.yenicizgihaber.com

 

 

MİMARLAR, GENEL KURULA İKİ ADAYLA HAZIRLANIYOR

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi’de iki adayla genel kurula hazırlanıyor.

TMMOB’a bağlı Mimarlar Odası’nda da 3-4 Şubat tarihleri arasında 18. Olağan Genel Kurul yapılıyor. Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanlığı görevini iki dönemdir yapan Aslı Tezel,  aday olmazken Mimarlar Odası Başkanlığı için Mustafa Büyükuncu ve İlker Nedim Çakar’ın listelerinin yarışması bekleniyor.   

 

İMO DA ÜÇ ADAY YARIŞIYOR

Öte yanda en çekişmeli genel kurul ise İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi’nde yaşanması bekleniyor. 10-11 Şubat tarihleri arasında yapılacak 16.Olağan Genel Kurulda İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Selçuk Soysüren ve Mehmet Baki Sağlamer yarışacak. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.