CHP yerel seçimde Şehitkâmil’de iddialı; Belediyeyi mutlaka kazanacağız

CHP yerel seçimde Şehitkâmil’de iddialı; Belediyeyi mutlaka kazanacağız
CHP yerel seçimde Şehitkâmil’de iddialı; Belediyeyi mutlaka kazanacağız

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, genel merkezdeki değişim rüzgârının başarılı sonuçlarını, yerelde kazanımını önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde göreceklerini ümit ettiğini açıkladı. Yıldırım, Şehitkamil ilçesinde Belediye Başkanlığı için iddialı isimler ile sahaya inerek, seçimi kazanacaklarını, AKP saltanatını, sonlandıracaklarını açıkladı.

 

CHP’nin geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kurultayı ve yerel seçimlerle ilgili yeni çizgi gazetesinin sorularını yanıtlayan CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, CHP’nin 38. Olağan Kurultayında eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP’ye ülke demokrasisine katkılarından dolayı teşekkür etti. Yıldırım aynı zamanda yeni genel başkan seçilen Özgür Özel ve yönetimine de başarılar diledi.

 

TÜZÜK KURULTAYI HEMEN YAPILMALI

Yere seçimler nedeniyle tüzük kurultayının biran önce yapılarak seçimlere odaklanılması gerektiğini savunan Hurşit Yıldırım, “Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı, bu nedenle Tüzük Kurultayı en geç bu ay sonuna doğru mutlaka yapılmalı. Çünkü yerel seçim çalışmalarına fazla zaman kalmadı” dedi.

 

CHP’nin yeni genel başkanı seçilerek partiye yeni bir kan ve heyecan getirecek olan Özgür Özel’in değişim diye çıktığı bu yolda,  kamuoyunda Özür Özel gibi değişime inanan partili partisiz herkesten büyük destek ve ilgi gördüklerini söyleyen ilçe başkanı Hurşit Yıldırım,

“İlçe yönetimi ve örgüt olarak, bizde bu değişime inanarak siyasi çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yereli halkımızla birlikte değiştirip, yeniden sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile ilçemizi ve ülkemizi yönetme umudunu yakalamış olacağız. Biz buna inanıyoruz. Çünkü  Belediyecilik CHP’nin işidir.  www.yenicizgihaber.com

Bu nedenle başta genel merkez, il başkanlığı ve Şehitkâmil ilçe yönetimi ve örgütü ile el ele, kol kola vererek, birlikte çalışarak gitmedik ev, sıkmadık el bırakmayarak Gaziantep’te AKP’nin saltanatına son vereceğiz” dedi.

 

YEREL SEÇİME LİYAKATLI İSİMLE HAZIRLANACAĞIZ

Şehitkamil Belediye Başkan adaylıkları için isimler geldiğini, henüz resmi bir başvuru olmadığını hatırlatan Yıldırım, ancak aday adayları arasında liyakatlı, parti tüzük ve programına sadık sosyal demokrat düşünceyi savunan isimlerin değerlendirilmesi için çaba göstereceklerini açıkladı.”

 

HER KESİMİN BENİMSEDİĞİ İSİM ADAYIMIZ OLACAK

İlçe başkanı Yıldırım açıklamasına şöyle devam etti:

 “Belediye başkan adaylığı konusunda çok seçici olacağız. Vasıflı, halkın içinden, halktan biri, insanları ikna edebilen,  partili partisiz her kesim ile diyalog kuran, sorunlarını dinleyebilen, siyaseten yıpranmamış, şaibesiz isimler arasında bir adayımız olmasına özen göstereceğiz. Birden fazla aday olduğunda elbette ön seçim isteyeceğiz, ancak aday adayları içerisinde bu saydığımız özelliklere dikkat edeceğiz. Bunun içinde gerektiğinde Gaziantep halkının görüşünü almaya yönelik araştırma, anket her ne ise bir çalışma yapmayı da planlıyoruz. Belediye meclis üyelikleri için zaten ön seçim, bizim olmazsa olmazımızdır.”  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.