Suruç merkezinde mahalleler sular içinde
Yayınlanma:
Güncelleme:
Suruç merkezinde mahalleler sular içinde
Ş.URFA- Suruç ilçesinde köyler kadar şehir merkezindeki alt yapı yetersizlikleri ve bozuk yollar dikkat çekerken, yağmurlu havalarda ilçe merkezindeki mahallelerde adeta göl oluyor.
Demokrasi Mahallesinde alt yapı yetersizliği nedeniyle yağmurlu havalarda sokaklar su kanalına dönerken, insanlar evlerde adeta mahsur kalıyor.
Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, yeni çizgi gazetesine yaptıkları açıklamalarda, yetkililerini özellikle yağmurlu havalarda şehir merkezindeki sokaklara çıkıp dolaşarak gerçekleri kendi gözleri ile görmelerini ve biran önce çözüm üretmelerini bu rezillikten kurtulmak istediklerini bildirdiler.
KÖY YOLLARI BOZUK
Öte yandan şehir merkezi gibi bazı köy yollarının da bozuk olması araçları hurdaya çevirirken, vatandaşlarında tepkilerine yol açıyor. Kırsal mahallelerde oturan vatandaşlar hizmet beklediklerini bildirdi. YENİ ÇİZGİ
Yerel


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.