Tarsus Belediyesinde başkan yardımcıları belirlendi, hizmet için kollar sıvandı

Tarsus Belediyesinde başkan yardımcıları belirlendi, hizmet için kollar sıvandı
Tarsus Belediyesi, başkan yardımcılarını belirleyerek halka hizmet için çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Ali Boltaç ve yardımcıları, sahada halkın taleplerini yerinde tespit ediyor. Belirlenen 5 yardımcının isimleri; Şerif Durmaz, Muzaffer Sadık Güngör, Ali Uyan, Mehmet Ziya Güvenç, Muzaffer Akkılıç.

Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcılarını belirledi

MERSİN- AYSEL ŞAHİN:  Tarsus Belediyesi bazı ilçelere rağmen belediye başkan yardımcılarını belirleyerek, halka hizmet için çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Ali Boltaç ve belediye başkan yardımcıları sahaya inerek, halkın taleplerini yerinde tespit ediyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Tarsus’ta kent uzlaşısı ile seçime katılan CHP, oyların yüzde 46.16’sını alarak Ali Boltaç ile belediye başkanlığını kazandı. 

İlçede hizmetlerin aksamaması için ziyaretlerle günü geçirmek yerine, sahaya inen belediye başkanı Ali Boltaç, hem belediye olarak verdikleri hizmetleri takip ediyor, hem de sokakta yurttaşlarla ve esnaf ile sohbet ederek taleplerini yerinde dinliyor. Böylece yurttaşlarla birlikte çözüm üretme çabasında olan Tarsus Belediye Başkanı Boltaç, aynı zamanda belediye başkan yardımcılarını da bu çalışmalara katarak, halka daha hızlı ve seri hizmet vermek için gayret gösteriyor.

Tarsus Belediyesinden belirlenen 5 belediye başkan yardımcısının isimleri şöyle;   Şerif Durmaz, Muzaffer Sadık Güngör, Ali Uyan, Mehmet Ziya Güvenç, Muzaffer Akkılıç

YENİ ÇİZGİ AİLESİNDEN ZİYARET

Bu arada Yeni Çizgi Gazetesi sahibi ve yazı işleri müdürü Bekir Şahin ile genel yayın yönetmeni Aysel Şahin, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Durmaz’ı ziyaret ederek görevinden başarılar diledi. Başkan yardımcılarının belirlenmesiyle birlikte belediyede çalışmaların daha seri şekilde devam ettiğini söyleyen başkan yardımcısı Şerifi Durmaz, vatandaşların hizmet alımında bir sıkıntı yaşamamasına özen gösterdiklerini ifade etti.

Öte yandan 31 Mart Yerel Seçimlerinde Tarsus’ta partilerin aldıkları oylar şöyle sonuçlanmıştı: (en çok oyalan 4 parti)

CHP    Ali Boltaç                                          %46,16     88.415

MHP   Mahmut Tat                                       %35,61     68.217

Memleket Partisi Ozan Mehmet Bozdoğan  %6,05             11.588

İYİ  Mehmet Yunus Seven                           %6,00             11.49  www.yenicizgihaber.com (HABER MERKEZ) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.