Yenişehir’de hizmet mesaisi sürüyor
AYSELŞAHİN
Mersin merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Korkmaz, vatandaşlara belediye hizmetlerini hızlı ve sorunsuz ulaştırmak için yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi.
İrfan Korkmaz, Mersin Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken, kent hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Daha önce MESKİ Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Korkmaz’ın, belediyecilik ve kamu yönetimi alanındaki deneyimini Yenişehir’deki hizmet süreçlerine yansıttığı ifade edildi.
Dijital yayın platformu Yeni Çizgi Haber’in sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Bekir Şahin, Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı temennilerini iletti. Ziyarette belediye hizmetleri, kent yönetimi ve vatandaş odaklı çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Yardımcısı Korkmaz’ın özellikle vatandaşların belediye hizmetlerine hızlı ve sorunsuz erişebilmesi için ilgili birimlerle koordineli şekilde çalıştığı öğrenildi. Yenişehir’de devam eden hizmetlerin etkin biçimde sürdürülmesi amacıyla belediye yönetiminin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü kaydedildi. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.