Gaziantep’te tarlalar hareketlendi! Hasat sezonunda son durum ne?

Gaziantep’te tarlalar hareketlendi! Hasat sezonunda son durum ne?
Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde 2026 hasat sezonuyla birlikte arpa ve buğday tarlalarında yoğun mesai başladı. Çiftçiler, yıl boyunca verdikleri emeğin karşılığını almak için biçerdöverler eşliğinde hasada devam ediyor.

Gaziantep’te 2026 hasat sezonunun başlamasıyla birlikte Yavuzeli ilçesinde arpa ve buğday hasadı tüm hızıyla sürüyor. İlçe ekonomisinde önemli bir yere sahip olan hububat ürünlerinin hasadı için çiftçiler sabahın erken saatlerinden itibaren tarlalarda mesai yapıyor.

Yıl boyunca emek vererek yetiştirdikleri arpa ve buğdayı biçerdöverlerle hasat eden üreticiler, ürünlerini kayıpsız şekilde toplamak için yoğun çaba harcıyor. Tarlalarda hummalı çalışma yürütülürken, hasadın önümüzdeki günlerde de aralıksız devam etmesi bekleniyor.

"Tüm çiftçilerimize bol ve bereketli bir hasat sezonu diliyorum"

Yavuzeli’nin çiftçilerinden Hurşit Yıldız, hasat sezonuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2025-2026 arpa ve buğday hasadımız devam ediyor. Tüm çiftçilerimize bol ve bereketli bir hasat sezonu diliyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hasadımızı hayırlı ve bereketli eylesin" diye konuştu.

Gaziantep’te arpa ve buğday hasadı devam ediyor

ÖNEMLİ NOT: YENİ ÇİZGİ HABER'DEN

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yaparak haber sitemize destek olmanızı önemli rica ediyoruz.. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Gruplarınızda paylaşmayı unutmayınız….

Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete

NOT: Yurt dışında haber sitemizi takip eden kıymetli okuyucularımız, haberlerimizi paylaşım yapar, beğenir ve sosyal medya hesaplarınızdan da haber sitemizi takip ederseniz mutlu oluruz. Aynı zamanda Reklam ve ilan desteği vererek bize güç katmanızı önemsiyoruz.

Ayrıca hangi ülke ve şehirlerde takip ediyorsanız sosyal medya hesaplarından özelde veya meil aracılığı ile bize iletebilirseniz mutlu oluruz. Sağlıklı kalın.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.