CHP İl Başkan Yardımcısı Osman Kaplan vefat etti

CHP İl Başkan Yardımcısı Osman Kaplan vefat etti
CHP İl Başkan Yardımcısı Osman Kaplan vefat etti

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: CHP Gaziantep İl Başkan Yardımcısı, DİSK Genel İş Sendikası eski şube başkanı Osman Kaplan vefat etti.

 

CHP İl Başkanı Neşet Uçar tarafından sosyal medyada yapılan paylaşıma göre, Ankara’da bir süredir tedavi gören il başkan yardımcısı eski sendika yöneticisi Osman Kaplan vefat etti.

 

Osman Kaplan’ın genç yaşta bu ani ölümü parti camiasında ve sendika çevresinde büyük üzüntü yarattı. Partililer ve sevenleri sosyal medyada üzüntü ve başsağlığı mesajlarını paylaştı.

 

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar; Değerli dostum, il başkan yardımcımız Osman Kaplan Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Seni her zaman güzel hatırlayacağız. Işıklar yoldaşın olsun.

 

CHP Milletvekili Baram Yılmazkaya; Çok kıymetli partilimiz, değerli yol arkadaşımız Gaziantep İl Yönetim Kurulu üyemiz, değerli ağabeyim Osman Kaplan’ın Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. Gaziantep Örgütümüzün başı sağ olsun. www.yenicizgihaber.com 

 

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Aydın Şahin; Cumhuriyet Halk Partisi ve DİSK-Genel İş Sendikasının çeşitli kademelerinde görevler üstlenmiş, değerli partilimiz Osman Kaplan vefat etmiştir. Merhuma tanrıdan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

 

CHP şehitkamil İlçe Başkanı Yunus Emre Özmen; İl yöneticimiz, eski Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcısı kıymetli abim Osman Kaplan, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailesinin, yakınlarının ve örgütümüzün başı sağ olsun.

Yeni Çizgi Gazetesi ailesi olarak Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.