CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Özmen: Sömürü ve zulüm düzeninden kurtulmak için mücadele edeceğiz

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Özmen: Sömürü ve zulüm düzeninden kurtulmak için mücadele edeceğiz
CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Özmen: Sömürü ve zulüm düzeninden kurtulmak için mücadele edeceğiz

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen ve yönetimine partililerin ziyaretleri aralıksız sürüyor. İlçede parti yönetimi belirlendikten sonra partide de bir canlanma ve hareketlilik başladı.

 

CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı uzun aradan sonra hareketli günler yaşarken, partililerin yanı sıra sivil toplum örgütlerindenin de ziyaretleri sürüyor. Bazı partililer atamanın demokratik olmadığını söylese de, çoğunluk genel merkezin bu kararının şu süreçte uygun olduğunu savunarak ilçenin genç yönetiminin yanında yer alıyor. www.yenicizgihaber.com 

 

İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen, birlik ve beraberlik içerisinde hiç kimseyi ötekileştirmeden, iç kavgalardan uzak, partinin iktidarı için, mevcut karanlık düzeni yıkmak için hep birlikte çalışacaklarını açıkladı.

 

Özmen, “Gönül ister ki böyle atamalar yerine seçimle göreve gelinsin, ama Türkiye’nin içinde bulunduğu kritik süreç bir anlamda kişisel olan bu beklentileri, talepleri ikinci plana iterken, Türkiye çıkarları ön plana çıkıyor. Türkiye’nin kurtuluşu olmadan kişiler hiçbir beklentisinde yol kat edemez. Çünkü önce Türkiye’de demokratik kanalları açmamız, demokratik yaşam alanlarımızı yeniden inşa etmemiz gerek. Onun için sorunlara önceliklerine göre bakıp, çözümler üretilmesi çok daha doğru bir terci olacaktır. Partimiz çatısı altında gücümüzü daha da büyütmenin mücadelesini vermeliyiz” dedi. www.yenicizgihber.com

 

Özmen, her türlü eleştirilere saygı duyduklarını, ancak şuan bunlarla vakit kaybetmek yerine Türkiye’nin öncelikleriyle ilgilendiklerini, halkı şu karanlık zulüm düzenine karşı aydınlatmak ve sorunlarına çözüm için sahada olacaklarını kaydetti. 

Bu arada partide yeni önetimi tebrik ziyaretleri ise hergün sürüyor.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.