CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Özmen: Çözüm odaklı çalışacağız

CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Özmen: Çözüm odaklı çalışacağız
CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Özmen: Çözüm odaklı çalışacağız

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  CHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Av. Yunus Emre Özmen kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı görevini devralmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını açıkladı. Özmen, “Partimizi yerelde ve genelde iktidara getirmek amacıyla durmaksızın çalışacağız” dedi.

 

Genel merkez tarafından CHP Şehitkamil ilçe başkanlığına atanan genç hukukçu Av. Yunus Emre Özmen, görevi eski içe başkanı Coşkun Atalamış’tan devraldıktan sonra yönetimle birlikte sahaya inerek çalışmalarına başladı.

 

Özmen, parti örgütündeki kırgınlıkları ve kamuoyunun meraklı bakışlarının bilincinde olduklarını hatırlatarak, “Bizler çözüm odakları çalışarak çalışacağız. Türkiye gerçeklerini halk ile paylaşacağız. Enflasyonu, hayat pahalılığını, açlığı, işsizliği, Adaletsizliği, hukuksuzluğu, çarşıdaki, pazardaki, mutfaktaki yangını halk ile paylaşarak bu anlamda uyandırarak, halkımızın yalnız ve çaresiz olmadığını belirteceğiz. Acılarını da açlıklarında paylaşacağız. Halkımızın böyle bir devlet yönetimini, iktidarı, yaşamı hak etmediği bilinci ile görevimizi en iyi şekilde yapacağız.   

 

Partililerimizle, halkımızla barış içinde birlik bütünlüğü sağlayarak ilkeli bir siyaset anlayışı ile çalışmamızı yapacağız. Tüm bunlarla birlikte partimizin yerelde ve genelde iktidar olması için durmaksızın çalışacağız” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.