DEM Parti Mezitli İlçe Başkanı Kavak: Bizler sığınmacı değiliz

DEM Parti Mezitli İlçe Başkanı Kavak: Bizler sığınmacı değiliz
DEM Parti Mezitli İlçe Başkanı Kavak: Bizler sığınmacı değiliz

 

DEM Parti Mezitli İlçe Başkanı Kavak: Bizler sığınmacı değiliz

 

 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: DEM Parti Mezitli İlçe Başkanı Zeynep Kavak, her zaman olduğu gibi yerel seçim içinde anahtar parti olduklarını söyledi. İlçe Başkanı Kavak, ülkenin içinde bulunduğu bu sıkıntılı ve kötü gidişe dur demek için 31 Martta yapılacak yerel seçimin çok önemli olduğunu belirterek, tüm muhalif kesimlerin ileriye dönük sağlıklı karar vermeleri gerektiğine kaydetti.

 

 

 

Mersin’de bir yandan kongrelerini, diğer yandan da yerel seçim çalışmalarını ve ön seçimlerle aday tespitlerini yapmanın mücadelesini veren DEM Parti’de Mezitli ilçe yönetimine seçilen üyeler arasında görev bölümü yapıldı.www.yenicizgihaber.com

 

İlçe başkanlığına Zeynep Kavak, Eşbaşkanlığa ise Mustafa Atila’nın seçildiği yönetim kendi arasında görev bölümü yaparak, yerel seçim için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 

BAŞKAN KAVAK: ÖNCEKİ SEÇİMDEN DERS ÇIKARDIK

Parti olarak geçtiğimiz seçimlerden ders çıkararak, bu seçimde gerek aday belirlemede, gerekse strateji belirlemede daha özenli ve dikkatli bir çalışma yürüttüklerini ileri süren DEM Parti Mezitli İlçe Başkanı Zeynep Kavak,  yeni çizgi gazetesine yaptığı açıklamasında, “Parti olarak sürekli baskı altındayız, ancak inatla partimize ve seçmen kitlemize, halkımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Baskılar asla bizi yıldırmayacak. Her tür yıkımlara ve baskılara rağmen ayaktayız.

Ayrıca şu iyi bilinsin ki, bizlerin ataları, dedeleri de, bu ülkenin kurtuluş savaşına katılarak düşmana karşı mücadele verdi, savaştı. Aynı zamanda bizim halkımız vergisini veriyor, askerlik görevini yapıyor, yani vatandaş olma sorumluluğunu yerine getiriyor. O zaman kimse bizi yasal haklarımızdan alıkoyamaz, engelleyemez, yok sayamaz. İnadına barış, inadına demokrasi ve halkların kardeşliği için mücadele diyoruz” diye konuştu.

 

BAŞKAN KAVAK: BİZLER SIĞINMACI DEĞİLİZ

Barışı ve huzuru önemsediklerini hatırlatan Mezitli DEMParti İlçe Başkanı Kavak, “Bizler bu ülkede ırkçılık olmasın, herkes barış içinde yaşasın istiyoruz. Barış ve demokrasi içinde öncelikli olarak Kürt halkı başta olmak üzere tüm azınlıkların haklarının verilerek, haklarımıza saygı duyularak, eşit yurttaşlık olsun istiyoruz. Bizler sığınmacı değiliz. Ötekileştirme, ırkçılık, ölümler, baskılar, kan, gözyaşı son bulsun istiyoruz” diye konuştu.

 

EŞBAŞKAN ATİLLA: ÜLKENİN BAŞINDA FAŞİZAN VE IRKÇI HÜKÜMET VAR”

Mezitli İlçe Eşbaşkanı Mustafa Atilla ise Türkiye’nin hiç bu kadar kötü yönetilmediğini belirterek, “Ülkenin başında şuan faşizan ve ırkçı bir yönetim var. O nedenle önümüzdeki yerel seçim ülke demokrasisi açısından son derece önemli.

Eğer muhalefet önümüzdeki yerel seçimde sandıkta güçlü çıkarsa iktidarın bu faşizan gidişine dur diyebilecek, ya da gücünü zayıflatacaktır. Böylece iktidar kendine biraz “Biz ne yapıyoruz” diyerek çeki düzen verip kendini sorgulayacaktır. Aksi halde iktidar sandıkta güçlü çıkarsa Türkiye’nin bir 10-15 yılı daha heba edilmiş olacaktır” dedi. 

 

KÜRT SORUNU ÇÖZÜMLENMEDEN DEMOKRASİ OLMAZ

DEM Partisi, Kürt partisi olmadığı, sadece Kürtler için mücadele veren parti de olmadığını ileri süren Mezitli İlçe Eşbaşkanı Atilla, “Bu ülkede yaşayan tüm hakların, sorunlarının çözümü için mücadele ediyoruz. Demokrasi için, özgürlükler için eşit yurttaşlık için mücadele veriyoruz. Parti yönetimimizde Kürtlerde, Türklerde yer almakta.  Elbette bu ülkede Kürt sorunu çözümlenmeden demokrasiden söz edemeyiz” dedi.

 

 

MEZİTLİ DEMPARTİ İLÇE YÖNETİMİ VE GÖREVLERİYLE ŞÖYLE:

Zeynep Kavak; ilçe başkanı

Mustafa Atilla; Eş başkan

Zeyneddin Alp; Sayman

Mehmet Elmas; Sayman Yrd.

Fevzi Yılmaz; Örgütlenmeden sorumlu 

Kenan Semen; Örgütlenmeden Sorumlu Yrd.

Adil Solmaz; Halkla ilişkiler

Salih Arslan; Bilgi İşlem

Zinnet Işık; Üye

Nurettin Tataş; Üye

www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.