Gaziantep’te dar gelirlinin ekmeği kupan ile almasına tepkiler sürüyor

Gaziantep’te dar gelirlinin ekmeği kupan ile almasına tepkiler sürüyor
Gaziantep’te dar gelirlinin ekmeği kupan ile almasına tepkiler sürüyor

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2 lira 50 kuruş olan ekmeği 1 lira ucuza almaları için vatandaşlara dağıttığı indirim kuponunu eleştiren CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, "Bu ucuz ekmek indirim kuponu, hükümetin utanç vesikasıdır” diyerek tepki gösterdi.

 

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, konuyu TBMM gündemine taşıdı.

Milletvekili Kaplan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2 lira 50 kuruş olan ekmeği 1 lira ucuza almaları için vatandaşlara ekmek indirim kuponu dağıttığını belirterek, bu iktidarın ülkeyi getirdiği utancın belgesi olduğunu  açıkladı.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin dağıttığı kuponu gösteren Kaplan açıklamasına şöyle devam etti

“2 lira 50 kuruş olan ekmeği 1 lira ucuz almaları için vatandaşlara indirim kuponu dağıtıldı. Sarayın lüksü için milyonlarca lira harcanırken benim hemşerim ucuz ekmek kuponuna mahkûm olmuş durumda. Bu ucuz ekmek indirim kuponu, hükümetin utanç vesikasıdır. Sanki ülkede savaş durumu mu vardır? Bu, iktidarınızın bittiğinin göstergesidir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yıllarca ‘Vatandaşa karne ile ekmek dağıttı’ diyerek saldırdınız. Oysa o yıllar savaş yıllarıydı. Büyük lokma ye, büyük konuşma sözüne uymadınız. Bitirdiniz, tükettiniz, bu halkı perişan ettiniz. Az kaldı vaktiniz, gideceksiniz.” www.yenicizgihaber.com  YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.