İYİ Partili Erenkara: "Emekliye verilen zam ne faturaya yetiyor ne pazara!"
DİYARBAKIR – İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Erenkara, emekli maaşlarına yapılan zammı yetersiz bularak hükümete sert tepki gösterdi. Erenkara, milyonlarca emeklinin temel ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek, “Emekliye verilen zam ne faturaya yetiyor ne pazara” dedi.
Emeklinin hakkının bir lütuf değil, devletin görevi olduğunu vurgulayan Erenkara, “Bu maaşlarla hayatta kalmak bile mümkün değil” ifadelerini kullandı. Erenkara ayrıca, İYİ Parti olarak emeklilerin hak mücadelesini her alanda desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
(HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com
xxxx YENİ ÇİZGİ HABER'den xxxx
Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapmanızı rica ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayınız.
Yeni Çizgi Haber Gazetemizin; Web Sayfa ve sosyal medya hesapları şunlar;
https://www.yenicizgihaber.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480
https://www.facebook.com/yenicizgihaber
https://x.com/yenicizgigazete
https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.