Kilis’te MHP’nin Belediye Başkan Adayı Hasan Kara

Kilis’te MHP’nin Belediye Başkan Adayı Hasan Kara
Kilis’te MHP’nin Belediye Başkan Adayı Hasan Kara

Kilis’te MHP’nin Belediye Başkan Adayı Hasan Kara

 

KİLİS- YENİ ÇİZGİ:  Türkiye yerel seçimlere hazırlanırken partililerin şehirlerde belediye başkan adayları da belirleniyor.. MHP'nin Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara olarak açıklandı. MHP yerel seçimler için partisini temsil edecek 55 ismi daha açıkladı.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kilis’te MHP de Belediye Başkan Adayı gösterilen, Hasan Kara kimdir? Hasan Kara kaç yaşında, nereli?

 

HASAN KARA KİMDİR?

Hasan Kara, 1 Ocak 1969 yılında Kilis'te dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Antakya Altınözü'nde Hâkim olarak görev yaptı. Ümraniye Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1999 yılında Fazilet Partisi’nden Kilis Belediye Başkanlığına aday oldu fakat kazanamadı. 1999 ve 2002 yılları arasında serbest avukat olarak çalıştı ve sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevi üstlendi. 2001’de AKP’nin kurulmasıyla, Kilis kurucularında yer aldı ve 2002 Türkiye genel seçimlerine kadar Ak Parti Kilis İl Başkanı oldu. 2002 Türkiye genel seçimlerinde 22. Dönem Kilis milletvekili olarak seçildi.  www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.