Milletvekili Enginyurt'un sözleri sosyal medyada gündem oldu

Milletvekili Enginyurt'un sözleri sosyal medyada gündem oldu
.

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı bir açılışta yaptığı konuşmayla gündem oldu. Enginyurt’un CHP’ye dair sözleri sosyal medyayı salladı.

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Bursa’daki Karamürsel Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi açılışına. konuşan, Enginyurt, hem CHP’deki hem de Demokrat Parti’deki siyasi geçmişine dair dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.


Cemal Enginyurt şunları ifade etti;
*Demokrat Parti'deyken en büyük siyasi faaliyetim yaşlı bir amcanın cenazesine gitmekti. CHP'ye geldik geleli Allah'ım şaştı.
*CHP'ye geldim geleli Vatan, Emniyet, Çağlayan Adliyesi, Silivri cezaevi, Saraçhane nöbeti, Beşiktaş Belediyesi nöbeti, biber gazı, barikat, cop uğraşıyoruz.
*Niye çünkü adamın tek derdi CHP. Ve öylesine yüksek 'Ekrem ağrısı' var ki Recep abi uyku uyuyamıyor Ekrem ağrılarından. Geçecek mi? Geçecek. Sabretsin.
*Ekrem ağrısını bitireceğiz. Sandığın geldiği ilk gün Recep Tayyip Erdoğan'ı sandığa gömeceğiz." www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.