Gaziantep valisi " Bir terörist sağ ele geçirildi "
Yayınlanma:
Güncelleme:
Gaziantep valisi " Bir terörist sağ ele geçirildi "
Gaziantep'te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi'ndeki Berber Mustafa Sokak'ta IŞİD terör örgütü militanlarının bulunduğu bir hücre evine operasyon düzenledi. Operasyon sırasında arananların listesinde bulunan canlı bomba kendini patlatıp ölürken, bir teröristte sağ olarak yakalandı.
Operasyon esnasında art arda 2 patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çatışma çıktı. Operasyon sırasında hücre evinde bulanan canlı bomba polisten kaçamayınca kendisini patlatıp öldü.
Bölgedeki çatışma sürerken, çelik yelekli polis ekipleri ve zırhlı özel hareket polisleri çevrede yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Gaziantep Valisinden açıklama geldi
Olaydan bir süre sonra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi. Operasyon sırasında ölen ya da yaralanan vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz olmadı.Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı, operasyon devam ediyor" şeklinde ifade etti.
Yerel


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.