Şanlıurfada Oyun Konsolu Hırsızlığı

Şanlıurfada Oyun Konsolu Hırsızlığı
Şanlıurfada Oyun Konsolu Hırsızlığı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaklaşık 500 lira değerindeki oyun konsolu hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı. Çaldığı malzeme ile birlikte oyun salonunda çıkan hırsız, kaçarak gözden kayboldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Kale Mahallesinde yaşandı. Oyun salonuna müşteri gibi giden kimliği belirlenemeyen bir şahıs, oyun oynadıktan sonra üst kata çıktı. Langırt masasının üzerindeki yaklaşık 500 lira değerindeki oyun konsolunu gözüne kestiren hırsız elindeki siyah bere ile konsolun üzerini kapatarak yanına aldı. Kasaya giden hırsız, daha önce oynadığı oyunun parasını ödedikten sonra kapıdan çıkarak kaçıp uzaklaştı.

Akşam iş yerini kapatırken bir oyun konsolunun olmadığını gören iş yeri sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde çalındığını gördü. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.