Tut yolları kilit taşı yapılıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:
Tut yolları kilit taşı yapılıyor
TUT- BEKİR ŞAHİN; Adıyaman Tut ilçesinde Belediye tarafından mahalle aralarındaki yollar kilit taşı yapılarak halk tozdan ve çamurdan kurtarılıyor. Tut Belediyesi kısıtlı imkanlara rağmen geçen yıl 20 bin metrekare yolu kilit taşı yaparken, bu yılda 15 bin metrekare civarında yolu kilit taşı yapmayı hedefliyor.
Belediye’de 52 çalışan kadrosu olmasına rağmen fiilen çalışan 2 kişi olduğu, 2 tanede taşeron bulunduğu belirtildi.Belediyeyi borç batağında devralan CHP’li Belediye Başkanı Cemal Avcı, halka hizmet vermeye devam ediyor. Bir yandan eleman yokluğu diğer yandan ödenek sıkıntısı ve borç hizmeti olumsuz etkilerken, belediye geçen yıl olduğu gibi bu yılda hem alt yapı, hem de yollara kilit taşı döşeme çalışmalarını aksatmıyor.
52 KADRO VAR AMA 2 ÇALIŞAN BULUNUYOR
Halen 2 kadrolu çalışanı bulunan Tut Belediyesi’nin 52 çalışan kadrosu olmasına rağmen bu kadroların boş olduğu, yıl içerisinde İŞKUR’dan gönderilen 15 geçici işçiler ile halka hizmet verildiği ifade edildi. İŞKUR’da gelen işçilerin görev süresi dolduğu ancak yerlerine henüz yenisinin gönderilmediği, ancak aynı durumda olan bazı AKP’li belediyelere ise ayrımcılık yapılarak personel gönderildiğine dikkat çekildi.
ÇANAKÇI BAHÇELERİ GÜZELLEŞTİRİLECEK
Bu arada Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla Tut ilçesinin dağ etekleri kısmında bulunan Çanakçı Bahçeleri ile ilçe arasındaki yere yol ve su kanalizasyon yapılacağı kaydedildi. (YENİ ÇİZGİ)
Yerel


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.