Atiye Okay
Cizre'de mevzuata uygun davranılmış
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bu iddia Milli Savunma Bakanı'na ait. Güler misin, ağlar mısın? Kaba deyimle bunu külahımıza anlatın!
Türkiye'nin her tarafından Gaziantep’e gelen aileler, tanıyamadığı cenazelerini almanın işkencesini yaşıyorlar. Çocukları bodrumlarda adını bilemediğimiz hangi maddeyle yakılmışsa, tanınmayacak durumda oldukları için çocuklarını tanıyamıyorlar, cenazeler ailelere gösterilmiyor. Kan verip test sonucu cenazelerini alabilecekler. Yirmi cenaze Antep'e getirilmişti. Cenazeler birçok kentte olduğu için de aileler kent kent gezdiriliyor. Bu mu mevzuata uymak? Yaralıları ölüme mahkum etmek, sonradan da diri diri yakmak mevzuatsa, böyle mevzuat batsın! On yedi yaşındaki bir genç kızın çıplak bedenini hayasızca teşhir etmek mevzuata uymaksa, bu mevzuat da batsın! Elli yaşındaki eski ırkçı artığı birinin ağır silahıyla etrafa ateş edip, sonra da utanmadan, ulumasıysa mavzuata uymak, bu ilkellik de batsın! .Sürekli, özellikle de üniversiteli gençleri içeri almak, ileri demokrasiyse, bu demokrasi de batsın.
Bir genç, ismi Yunus Abdul. Önceden Gaziantep Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nde öğrenim görüyormuş. Bu yıl Bingöl üniversitesinde okuyor. Bu yıl yapılan tüm anmalar, örneğin, Tahir Elçi'nin katledilmesine duyulan tepki vb. bu çocuğa mal edilmiş. Bu öğrenci Bingöl'de okuduğu halde, Antep'teymiş gibi yargılanıyor. Bu hukuka, demokrasiye, ahlaka, insanlığa uymak mı?
Aileler çok ama çok tepkili. Bu tepkiler çoğaldıkça ne yazık ki isyanlara dönüşüyor.
Lütfen çuvaldızı kendinize bir kez olsun batırın!
Ülkeyi hem içte hem de dışta ateşe attınız. Sizin hayalleriniz bizi 1925 'lere,1938'lere götürüyor. Hayaller bir imparatorluğu size kaybettirmiş. Hala rüya görmeye devam ediyorsunuz.
Kürt imamlar bile, değil Suriye'de, Afrika'da bile bir statü elde etseler, o imamları bile kafir ve terörist ilan edersiniz.
Defalarca yazdım. Sizin en zor zamanlarınızda yanınızda yoksul, çilekeş Kürt halkı vardı. Onları yavaş yavaş kaybediyorsunuz.
Kürtleri kaybettikçe Türkiye kaybediyor. Aklınızı başınıza alın! Yeter!
Çirkin Kral'ın Efsanesi
02 Kasım 2018 Cuma 18:40ERZURUM, VAN, KARS
12 Ekim 2018 Cuma 20:36ROBERT KOLEJİ
21 Eylül 2018 Cuma 18:23TENEKE
08 Eylül 2018 Cumartesi 17:58BİR İLKİ YAŞADIK
25 Temmuz 2018 Çarşamba 15:00ANTABUS
27 Ocak 2018 Cumartesi 20:58ANTABUS
26 Ocak 2018 Cuma 10:32YAZIK!
10 Ocak 2018 Çarşamba 19:30Marka şehirmiş!
14 Aralık 2017 Perşembe 14:58Metal Yorgunluğu mu?
28 Temmuz 2017 Cuma 11:28

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.